RO Flag
Rou
Blog

Oameni

Aripile Feminitatii (I)

January 12, 2022

"Sper ca vei merge in lume si vei lasa ca povesti sa ti se intample, ca le vei face fata, ca le vei uda cu lacrimile tale si rasul tau pana au sa infloreasca si pana ai sa infloresti si tu odata cu ele." (Clarissa Pinkola Estes)

Cred / simt ca fiecare poveste (a se citi experienta) de viata traita, fiecare om pe care l-am intalnit, m-au ajutat sa devin femeia de acum. Viata ne pune fata in fata cu multe provocari; de fiecare dintre noi depinde cum primim si alegem sa "asimilam" ceea ce ni se intampla. Este alegerea noastra sa ne pastram bunatatea, credinta, seninatatea chiar si dupa evenimente mai putin fericite. Si nu vorbesc din carti cand afirm asta!

Si mai cred ca merita sa ne straduim sa transformam in realitate macar o parte dintre visurile noastre, trecand peste frica de necunoscut. Daca nu incercam, nu vom sti niciodata cum ar fi putut sa fie!

Cele de mai sus, precum si increderea investita in mine de cativa oameni dragi, mi-au "dat aripi" in a "lansa" primul meu Atelier.

Asadar, daca veti avea curajul sa petrecem impreuna vreo 80 - 90 de minute, va astept cu drag! Si da, evident ca am emotii! :)

subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.