RO Flag
Rou
Blog

Proiecte

Aripile Feminitatii (II)

November 9, 2021

"Calea pe care o avem la indemana ne spune sa-i permitem naturii umane sa iasa la suprafata, sa facem arta si sa zburam mult mai sus decat ni s-a spus ca ar fi posibil."

Citind acum cateva zile cartea lui Seth Godin "Si tu poti sa zbori" mi-am dat seama ca ma regasesc mult in aceste cuvinte. Pornind de la ideea de zbor si deloc intamplator, acum vreo patru ani, am inceput sa indragesc FLUTURII.

Se intampla intr-o perioada in care incepeam o noua etapa de viata; momentul in care m-am "intors" catre mine, dand voie fluturelui interior sa paraseasca coconul si dupa cum, tare expresiv, spune Clarissa Pinkola Estes, am mers prin lume, am lasat ca povesti sa mi se intample, am plans, am ras, am invatat, mi-am permis sa experimentez, sa-mi arat vulnerabilitatea, mi-am deschis aripile, am ales sa pasesc in afara zonei de confort explorandu-mi creativitatea (si intentionez sa continui!).

Un exercitiu de creativitate si explorare a fost si atelierul "Aripile feminitatii", organizat la QREATOR, pe 21 Aprilie. Incurajata de doua prietene si de mentorul meu, am pus la cale aceasta intalnire intre femei, in spatiul elegant si primitor din Piata Victoriei. Stiam ca, in Bucuresti, exista multe cursuri, intalniri dedicate feminitatii; ceea ce imi doream, era sa facilitez o conversatie relaxata, deschisa intre 10 - 12 femei. Si, chiar asa a fost! Povestindu-ne parti din experientele de viata, ascultandu-ne cu respect, lacrimand, dar si zambind, la finalul celor doua ore am "cules" urmatoarele atribute despre care noi credem ca ar fi bine sa descrie cat mai multe femei:

  • autenticitate asumata
  • curatenie sufleteasca
  • bunatate
  • blandete
  • sensibilitate
  • rabdare
  • intelepciune
  • emotie
  • atitudine si stil

Va multumesc: Mihaela, , Stanca, Nicoleta, Adina, Christine, Ramona, Gina, Madalina, Alexandra, Ana Maria, Mirela pentru ca mi-ati fost alaturi, reconfirmandu-mi ceea ce observasem acum catva timp, respectiv cat de benefic este sa faci parte dintr-un grup care sa te inteleaga si in cadrul caruia sa poti discuta, deschis, despre diverse aspecte ale Vietii!

Imi doresc sa mai avem prilejuri in care sa ne intalnim si in care sa avem curajul de a fi vulnerabile!

subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.