RO Flag
Rou
Blog

Proiecte

Oameni

Autenticitatea pentru mine este o calitate care te departajeaza de marea masa. Prin autenticitate am reusit si noi!

December 15, 2021

Bun simț, luminozitate, autenticitate, smerenie: sunt virtuți pe care le-am citit la Oana și Dragoș Vladila. Am aflat despre ei la finalul lunii august, în cadrul taberei de antreprenoriat L'Ete Naked PR. Mi-a plăcut așa tare de ei încât am dorit să continui conversația și să aflu mai multe despre povestea lor.

Oana mi-a răspuns, cu amabilitate și deschidere, la întrebările de mai jos.

Sunt sigură că veți fi inspirați de răspunsuri și, cine știe, veți adăuga în lista de dorințe ceva ce eu am notat, deja: tapet sau decorațiuni marca VLAdiLA.

1. Care sunt trei momente importante din viața ta la care te-ai opri pentru a ne spune cine ești?


Toate experientele din trecut, pana in prezent au contribuit la formarea mea de astazi. Fie ele bune sau rele, am reusit sa privesc din fiecare situatie o oportunitate de a invata noi lectii de viata si de a aprecia adevaratele valori ale existentei mele. 

In primul rand sunt Oana, mama Aidei, iubita lui Dragos, si fiica parintilor mei: Florina si Sorin. Dar ca sa expun in ordine cronologica momentele care ma definesc o sa le enumar pe rand: Despre primul aspect definitoriu care ma face sa spun cine sunt astazi, nu pot marca un moment, pentru ca este destinat parintilor mei. Parinti cu care ma simt foarte norocoasa si mandra ca sunt fiica lor, pentru ca mi-au oferit suportul emotional neconditionat, suport moral si educatia, valori pe care vreau sa le impartasesc mai departe catre Aida, fetita noastra. 

Al doilea moment, pe care il pot nota, ca fiind definitoriu pentru persoana care sunt astazi, este momentul in care l-am cunoscut pe sotul meu, Dragos. Este momentul in care amandoi ne-am gasit echilibrul, curajul si dorinta de a evolua impreuna pe toate planurile. Formam o echipa care functioneaza excelent. 

Al treilea moment, este destinat celui in care am devenit mama. Venirea Aidei pe lume a venit la pachet cu cele mai frumoase sentimente si lectii ale vietii.


2. Ce te-a determinat să ajungi unde ești acum?


Visul de a realiza un proiect maret, cunoscut! Inca din perioada facultatii indrazneam sa visez ca o sa realizez un proiect maret in domeniul design-ului interior. Stiu ca suna cliseistic, dar nu am incetat niciodata sa visez! Am inceput acest proiect inca de pe vremea cand fetita mea avea un anisor, si imi amintesc cum reuseam sa pun bazele VLAdiLA doar in momentele de somn ale micutei mele. Rezultatele au inceput sa apara abia dupa un an de zile de activitate constanta, asadar acum vad Rabdarea ca un ingredient foarte important in atingerea succesului.

3. Cum ai descrie prin 3 cuvinte spiritul VLADILA?

Spiritul VLAdiLA: creativ, inovativ, colectiv.

4. Care sunt provocările vieții de antreprenor?

Provocarile de antreprenor sunt nenumarate, dar prima dintre ele este cea a crearii unui sistem integrat. Lucram la acest lucru de 3 ani si abia in urma cu 1 an am reusit sa realizam un sistem care merge, se contureaza si pe care il imbunatatim de la zi la zi. 

O alta provocare este cea a crearii unei echipe omogene. Intotdeauna am pus accentul pe unitatea echipei. Tinem foarte mult ca energia colectiva sa fie una prolifica, astfel, colegii nostri sa vina la birou cu cel mai mare drag. Calitatea vietii fiecarui coleg din echipa noastra este foarte importanta pentru noi, asadar ne dorim sa fie una superioara. 

5. Cum definești curajul? Dar, autenticitatea?

Curajul este atunci cand raspunzi afirmativ in fata fiecarei provocari, atunci cand ti se iveste oportunitatea de a lua parte la un proiect in care nu ai neaparat expertiza, dar stii ca experienta acestuia te va face si mai bogat in experienta. 

Autenticitatea pentru mine este o calitate care te departajeaza de marea masa. Prin autenticitate am reusit si noi! Am vrut sa fim diferiti! Motiv pentru care am stiut ca desenarea modelelor de tapet prin pictura clasica sau prin intermediul tabletei grafice, a modelelor personalizate pentru clientii nostri ne va aduce o categorie de clienti direct interesati de acest proiect. Si asa s-a intamplat.

6. Trăim vremuri interesante, provocatoare; la ce resurse interioare apelezi pentru a-ți menține starea de bine?

De-a lungul timpului am invatat sa fiu o persoana optimista, si sa mi se demonstreze constant ca ceea ce gandesc si eman, mi se intoarce. Motiv pentru care gandesc pozitiv asupra fiecarei situatii, buna sau rea. Echilibrul mental este esential in viata, asadar de acolo trebuie sa pornim pentru a putea avea succes. La inceput de pandemie nu stiam cu ce o sa ne confruntam pe viitor, dar ne-am concentrat pe drumul pe care deja pornisem. Si bine am facut, intrucat domeniul nostru nu a fost afectat, pentru ca oamenii si-au privit casele mai atent ca niciodata si au simtit nevoia de schimbari. Iar noi am avut oportunitatea de a le aduce natura chiar in casele lor. 

7. Dacă ar fi să privești Viața ca pe o călătorie, unde crezi că te afli, acum, pe acest drum?

Pentru ca avem planuri marete, ne simtim la inceput de drum. Vrem sa facem din acest minunat proiect, o casa de tapet cu traditie care sa mearga peste multe generatii

8. O întrebare pe care ai fi dorit să o primești în interviurile de până acum, dar nu s-a întâmplat?

Toate intrebarile au fost primite :)).

9. O dorinta sau un vis pentru 2022?

Sa externalizam in cat mai multe tari produsele noastre!

"Aceia care păstrează capacitatea de a aduna frumusețea nu vor îmbătrâni niciodată." – Franz Kafka

subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.