RO Flag
Rou
Blog

Oameni

Despre ... Ea

April 29, 2022

„Sper că vei merge în lume și vei lăsa ca povești să ți se întâmple, că le vei face față, că le vei uda cu lacrimile tale și râsul tău până au să înflorească și până ai să înflorești și tu odată cu ele.”

 Clarissa Pinkola Estes

Într-un an în care ziua de 19 martie s-a întâmplat într-o luni am cunoscut-o pe Ea: Mama mea - Arsinica.

A tenție

R ăbdare

S ensibilitate

I ubire

N aturalețe

I nspirație

C ăldură

A utenticitate

A conspirat Universul în a-mi oferi cea mai bună și frumoasă mamă! De la Ea am învățat să cânt și am primit cele mai valoroase și simple lecții de bunătate, modestie, diplomație. Mi-a "semănat" valori de viață pe care le port, cu mândrie.

Sunt sigură că dacă s-ar fi născut într-o familie avută, ar fi putut să își urmeze visul și să devină o cântăreață cunoscută! Nu a fost să fie, așa că eu și sora mea am beneficiat în exclusivitate de glasul melodios al mamei.

A pășit și pășește, cu blândețe și curaj prin viață, a lăsat povești să i se întâmple, unele deloc ușoare, ne-a oferit și ne oferă o iubire senină, însorită, hrănitoare! Dacă ar fi să pun, în DEX sau pe wikipedia, o definiție pentru cuvântul MAMA, aceasta ar purta numele ARSINICA, însoțit de o fotografie cu mama mea.

Credeam că o să fie mai multe rânduri scrise, acum, aici, dar îmi dau seama că MULTUL i-l port în inimă!

Buni să-ți fie anii, Mama mea! La mulți ani! Te iubesc!

subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.