RO Flag
Rou
Blog

Proiecte

Oameni

Din culisele unui eveniment de suflet (I)

January 12, 2022
Cover event 25 Sept

Au trecut 10 zile de la evenimentul din 25 Septembrie si privind retrospectiv, constientizez, din nou, ca daca iti propui ceva din tot sufletul si pui pasiune, nu prea are cum sa nu iasa bine.

Recunosc: am avut emotii mare intrucat a fost primul eveniment de natura sociala pe care l-am organizat (anterior, prin prisma fostului job in corporatie, am organizat si coordonat cateva zeci de workshop-uri si training-uri cu specific predominant tehnic). Sa citez o prietena draga: "ai trecut cu brio examenul!"

Samanta acestui prim eveniment a fost sadita de Dr. Paul Pirtea care, in luna Iulie, mi-a propus sa vina, pro bono, sa vorbeasca pacientelor care au endometrioza.

Organizarea acestei actiuni de informare mi-a reconfirmat ceea ce stiam deja: networking-ul, conexiunile formate in timp cu diversi oameni, comunicarea sunt ingrediente care ajuta enorm si genereaza efecte nebanuite :).

Toate acestea m-au ajutat sa pun la punct un eveniment pentru care singurele sponsorizari obtinute au fost de la Sloop si Eden Spa ... carora le multumesc si pe aceasta cale.

Gratie directoarei hotelului Golden Tulip Bucuresti (pe care am intalnit-o la un eveniment de networking feminin) am reusit sa gasesc o sala intr-o locatie centrala, la un pret foarte bun (multumesc echipei Hotelului Radisson Blu pentru sprijinul acordat!)

In promovarea evenimentului am beneficiat de ajutorul unor oameni extraordinari: Iozefina Tudor, Stefan Vadineanu, Marina Rasnoveanu, Izabela Panescu, Dominique Iancu si cateva prietene cunoscute in lumea blogging-ului. Tuturor le sunt recunoscatoare! Eforturile noastre convergente au "adus", in Sala Caleano a Hotelului Radisson Blu, peste 40 de femei si ... un domn care a dorit sa fie alaturi de iubita (felicitari!).

La succesul serii au contribuit din plin si prezentarile sustinute de catre Amalia Savinescu si invitata - surpriza, venita special de la Timisoara: Diana Vitan Martinas.

Asupra continutului prezentarilor voi reveni intr-un articol separat.

Rasplata cea mai draga pe care am primit-o in urma acestui eveniment este reprezentata de mesajele trimise de participante; redau doar cateva:

"... multumesc pentru ca ai facut posibila aceasta intalnire. Am aflat lucruri noi, am intalnit oameni frumosi!"

" Am ajuns in seara asta si sunt extrem de fericita ca am avut sansa sa particip!"

"Mulțumesc mult , Gabriela. A fost emotionant dar si util.O sa tin legatura cu tine. Mi-a prins foarte bine intalnirea asta."

Sunt cuvinte, emotii, care ma determina sa continui, cu incredere, pe aceasta noua carare aparuta in viata mea. Sanatosi sa fim!

Un om drag imi spunea, de curand, ca a oferi fara sa astepti ceva in schimb genereaza o bucurie care nu se compara cu nimic altceva. Adevarat!

Suntem ceea ce oferim, iar daca putem ajuta, de ce sa nu o facem?

subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.