RO Flag
Rou
Blog

Proiecte

Îndrăznește!

April 29, 2022

It's worse to spend your life on the OUTSIDE looking IN, wondering what if, than it is to TRY and dare greatly and risk the chance of failure. DARE GREATLY; get in the arena and try. (Brene Brown)

Se spune că ai nevoie de curaj pentru a face ceea ce îți place. Se mai zice și că atunci când alegi să faci ceea ce îți place, Universul te va sprijini și îți va aduce în cale oportunitățile, oamenii de care ai nevoie. Viața mi-a validat aceste vorbe.

Simt că, din momentul în care am ales să fiu onestă cu mine și să ramân pe acea cale, am trăit experiențe la care acum câteva luni nu m-aș fi gândit. Despre una dintre aceste întâmplări scriu astăzi, 11 Mai, privind la verdele de afară și ascultând melodia lui Dido 'Take You Home' ...

La începutul lunii Martie, am primit o invitație de la fondatorii BiziLive TV (https://www.bizilive.ro): să particip la un episod din seria Antreprenoriat social (https://www.youtube.com/watch?v=ZSv_X3VnSI0&t=40s). Am spus un DA ferm, fără a mă gândi prea mult. Pentru mine, era încă un exercițiu de a ieși din zona de confort. Emisiunea s-a întâmplat la finalul săptămânii în care pe 19 Martie îmi serbasem ziua de naștere, iar pe 20 Martie primeam vestea că INNERPRENEUR fusese validat juridic! :)

A fost primul meu interviu, o experiență pe care mi-o voi reaminti, mereu, cu drag. Da, am simțit emoții mari, dar tare mi-a plăcut! Nu m-am așteptat să fie o ediție atât de urmărită!

La finalul emisiunii, o altă 'neașteptare' s-a întâmplat! Producătorii mi-au povestit că urmează să lanseze un format nou de emisiune, 'Tell Me Your Story' și m-au invitat ... să fac parte din echipă.

Script-ul cu descrierea emisiunii m-a convins imediat! Iubesc oamenii și îmi place să descopăr povești, experiențe de viață care inspiră! Oamenii frumoși te energizează, îți 'hrănesc' nevoia de cunoaștere, într-o manieră asemanatoare, dacă nu, chiar mai bună, cu a cărților. Să 'citești' povestea de viață a unui om, stând față în față și ascultându-l este o experiență specială de manifestare a conexiunii sociale.

Primul om care a venit cu povestea la noi, a fost Vlad Eftenie (https://vladeftenie.ro) și, pe 7 Mai, Tell Me Your Story a fost "alive'. Emoțiile mi-au fost mult mai mari ca atunci când intervievata am fost eu ...

Dacă simțiți să ne priviți, las aici înregistrarea: https://www.youtube.com/watch?v=xjCiZpv6II4

Și, în măsura în care timpul o să vă permită, căutați și următoarele episoade întrucât vom avea invitați care reprezintă mai mult decât eticheta dată de o funcție sau un statut; oameni care împărtășind din ADN-ul personal pot deveni exemple de curaj, creativitate, inovație!

Da, Universul chiar lucrează împreună cu tine când îți lași visul să prindă voce! Desigur, în timpul călătoriei, teama o să apară, dar ÎNDRĂZNEȘTE!

What would life be if we had no courage to attempt anything? (Vincent Van Gogh)


subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.