RO Flag
Rou
Blog

Oameni

Înfluturata

November 9, 2021

”Our soul’s sense of place is our own AUTHENTICITY. But we don’t arrive to this Earth on a straight path.
We have to go through many lessons and transformations before we become a butterfly.”

Pentru cei care ma cunosc, nu mai este un secret ca iubesc ... fluturii. De aproape cinci ani, fluturele a devenit simbolul meu personal. Si nu a fost ales intamplator, mi-a ”venit” in intampinare, sub forma unui desen.

S-a intamplat in iarna lui 2014, dupa o interventie chirurgicala dificila. In perioada de recuperare, aflandu-ma inca in Copenhaga, cand ”luptam” pentru a ma ”recladi”, intr-o zi, am desenat (in felul meu copilaresc) un fluture pe care l-am numit Fluturele Speranta.

Incepuse, atunci, metamorfoza Gabrielei ... Privind, in urma, simt o mare bucurie si recunostinta pentru cine sunt ACUM si pentru cum am ”imbratisat” experientele de viata din ultimii ani! Si nu au fost cele mai simple experiente!

Al doilea fluture l-am desenat, de data asta in acuarela, in Iulie 2014, la Chiara Di Prumiano, in cadrul unei ore de mindfulness prin culoare. Nu mai am acel desen pentru ca l-am oferit unui om care mi-a ”sustinut” cresterea.

Intocmai ca metamorfoza fluturelui (cu cele patru faze: ou, omida, crisalida, fluture-adult), la nivel personal, asa imi definesc ”calatoria” spre mine, inceputa in 2014. Tot ceea ce am trait, incepand de atunci, a venit gradual, la momentul cel mai potrivit mie (chiar daca fix in clipele acelea, nu le-am perceput astfel). Au ”hranit” oul cu ceea ce avea nevoie in procesul transformarii durabile.

Anul care se incheie peste cateva ore defineste momentul in care din crisalida a aparut fluturele Gabriela!

Da, 2018 este perioada in care am inceput un nou ciclu al vietii. Un an ”incarcat”, bogat in trairi, experiente, intalniri, despartiri, descoperiri, ”curatari” ... 2018 reprezinta ”poarta” pentru ceea ce va urma de maine.

Simt anul 2019 ca suma unor noi 12 luni in care voi construi pe fundatia ”turnata” in Octombrie 2018! Urmeaza un drum provocator, dar am incredere ca voi sti sa aleg ”hartile” si ”ghizii” potriviti calatoriei prin Viata pentru care sunt recunoscatoare. In plus, Sus in Ceruri, il am pe Tata care ma ocroteste.

Pentru 2019 imi doresc, ceea ceva urez si voua: minte, suflet, corp cu sanatate!

Sa ne dam voie sa zburam intocmai ca Fluturii, imbratisand cu jucausenie Viata!

”The butterfly counts not months but moments, and has time enough.” Rabindranath Tagore


subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.