RO Flag
Rou
Blog

Proiecte

INNERPRENEUR

November 9, 2021

That's what Life is about: about daring greatly, about being in the arena. (Brene Brown)

În ultima zi a anului trecut, scriam pe blog:

'Simt anul 2019 ca suma unor noi 12 luni în care voi construi pe fundația ”turnată” în Octombrie 2018! Urmează un drum provocator, dar am încredere că voi ști să aleg ”hărțile” și ”ghizii” potriviți călătoriei prin Viață pentru care sunt recunoscătoare. În plus, Sus în Ceruri, îl am pe Tata despre care știu că mă ocrotește.'

După aproape patru luni scurse din acest an, în Duminica Floriilor, simt să-mi exprim recunoștința - și în scris - pentru toate experiențele, întâlnirile din Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie! S-au întâmplat la momentul potrivit, nici mai devreme, nici mai târziu și m-au adus mai aproape de mine și de Visul meu!

Martie, luna în care mi-am serbat și ziua de naștere (19), mi-a oferit întâmplari la care nici nu visam acum un an! Este luna în care s-a 'născut' INNERPRENEUR (20 martie), proiectul meu de suflet, prin care îmi propun să sprijin creșterea armonioasă a oamenilor, să îi ajut să-și identifice vocea interioară, să își cultive curajul, încrederea.

INNER - PRENEUR: Un nume care mi-a apărut în minte într-o seară de weekend, pur și simplu ... asta după ce vreo două zile la rând nici o variantă la care mă gândeam nu mi se părea potrivită. Pentru mine, INNERPRENEUR înseamnă:

  • curaj
  • zbor
  • recunoștința pentru bucuria de a fi viu, vulnerabil
  • creativitate
  • pasiune
  • conexiune

Grație conexiunii (în ale cărei beneficii cred cu tărie) și deloc întâmplător (acum știu asta), anul trecut, am întâlnit-o pe ... Laura, o persoana tare faină care ... luna asta a devenit și creatoarea logo-ului proiectului meu antreprenorial! Mulțumesc pentru ajutorul oferit benevol, dragă Lala!

De astăzi, oficial, INNERPRENEUR S.R.L. se bucura de această înfățișare.

Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt aproape în această nouă călătorie! O să revin cu vești ... de pe teren (din arenă)!

Iar, la final, o rugăminte am: fiți curajoși!

Courage starts with showing up and letting ourselves be seen. (Brene Brown)

subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.