RO Flag
Rou
Blog

Proiecte

Miracolul dintr-o întrebare

January 12, 2022

Miracles happen everyday, change your perception of what a miracle is and you will see them all around you.

Acum o lună, scriam că am inceput un alt fel de tango, unul special ... numit PURE Brief Coaching.

Primii pași i-am învățat la finalul lunii Martie și am continuat cu aprofundarea tehnicii, săptămâna asta, în cadrul modulului 2.

Vineri, în timp ce îmi ascultam colegii de curs împărtășind cum se simt după orele petrecute 'dansând', mi-am șoptit că vreau să scriu măcar două rânduri despre experiența asta!

Și, aleg să vă provoc la un exercițiu de vizualizare :), potrivit unei seri de duminică; poate chiar util înainte să începem o nouă săptămâna de lucru.

Așadar, vă rog să vă imaginați că, la noapte, în timp ce dormiți, vi se întâmplă un miracol, un moment magic în urma căruia se rezolvă o problemă pe care o aveți în prezent.

Care va fi primul lucru pe care îl veți observa / simți mâine dimineață? Cum altfel va arăta viața voastră? Care va fi prima acțiune pe care o veți face? Cum veți ști că vi s-a întâmplat un miracol?

Poate exercițiul propus v-a făcut să zâmbiți. Ceea pot afirma eu, după ce am probat această tehnică la curs, este că oferă moduri surprinzătoare de a privi / imagina viitorul dorit.

Pe cei care vor alege să facă exercițiul, îi rog să îmi scrie un mesaj privat, pe Facebook, în care să îmi spună cum s-au simțit, ce perspectivă nouă li s-a devoalat.

'Dorințele noastre sunt vestitorii capabilităților pe care le avem în noi înșine. Ele semnalează ce vom fi capabili să facem ....; simțim un dor pentru ceea ce deja deținem în secret. Astfel imaginându-ne cu pasiune un viitor în visele noastre e ceea ce transformă posibilitatea în realitate.' (Johann Wolfgang von Goethe)

subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.