RO Flag
Rou
Blog

Oameni

O scrisoare de dragoste pentru femei si corpurile lor

January 12, 2022
20643142_10155615074970859_3598052123367785506_o

Caroline Myss o considera "o capodopera adresata fiecarei femei care este interesata de corpul, mintea si sufletul ei"; pentru mine reprezinta o carte de capatai pe care fiecare femeie ar fi bine sa o aiba pe raftul bibliotecii din living sau pe tableta :).Iata ca dupa "Femei care alearga cu lupii" a Clarissei Pinkola Estes, randurile scrise de Dr. Christiane Northrup m-au captivat de la prima pagina! Am achizitionat cartea de pe site-ul Bookdepository (recomand), iar cele 2 saptamani de asteptare au meritat pe deplin. Inca o data, multumesc dragei mele profesoare de yoga pentru recomandarea acestui "dictionar" pentru femei!Christiane afirma, la inceputul cartii, ca a scris-o pentru toate acele femei care cred ca este posibil sa infloreasca indiferent de prezentul fiecareia si circumstantele trecutului.Cele peste 700 de pagini sunt structurate in trei parti:

  • "De la controlul din exterior catre ghidarea interioara"
  • "Anatomia intelepciunii femeii"
  • "Programul intelepciunii femeilor pentru "inflorire" si vindecare"

Dr. Northrup imbina, armonios, cunostintele medicului ginecolog cu intelepciunea femeii care a ajuns sa isi inteleaga si asculte corpul si povesti ale femeilor care i-au fost paciente.Pana la urma, intelepciunea feminina nu se rezuma doar la coeficientul IQ; Candace Pert (citata de catre Northrup) spune atat de frumos "daca consideram ADN-ul ca dans al peptidelor, atunci corpul este manifestarea exterioara a mintii".Speranta, stima de sine, educatia sunt factori majori in mentinerea starii de sanatate pe termen lung.Oferiti-va si oferiti in dar aceasta carte si veti gasi multe raspunsuri la intrebari pe care noi femeile ni le adresam atat de des ...https://www.youtube.com/watch?v=8zgdrdhYOPI

subscribe to my newsletter

A letter from me will show up in your inbox, with life and business insights, my latest articles and more. Stay courageous, authentic and kind.

Your successfully subscribed! Please confirm this process from your email address.
Oops! Something went wrong while submitting the form.